MYCKET SVÅRT

Att hitta nyårskläder kan va de värsta som finns.. ialla fall om man är kräsen.

MELLANDAGSREA

Sitter här nyduschat och precis slängt i mig ett dussin köttbullar. dagen spenderades på stan med rebecca & eveline.. lite shopping och fika på som hemma, trevligt trevligt! imorgon ska jag shoppa i örebro med emmy.
niiiiiice. Pusspåer.

 

som en dröm


LITE TJAT

Julen börjar närma sig sitt slut, men visst har de varit mysigt.. riktigt mysigt! Än är de inte slut, imorgon kommer lite mer släkt från trollhättan på mat och på kvällen ska de tittas tomten är far till alla barnen! en favorit! ska snart hoppa i säng och sova riktigt riktigt gott. jo! en sak till, snart är de nyår.. u n d e r b a r t ! ! ! ! ! pussnatti!



Bild på mamma & mig - julafton 09.


GOD JUL



Den här platsen är någon annans, jag måste hitta ut.

JULEN

Julstjärnan lyser
syster bakar pepparkakor
de spelas julmusik
det snöar.

julen är för myckeeeeeeet.


10 DECEMBER

Mycket dålig uppdatering här.. mycket plugg osv.
Historieprov i tisdags, psykologiprov igår och svenskaprov idag, ja ni hör ju själva!
kikade mammas pojkar under kvällen och kan ju inget annat än att sucka.. även paradisehotel
var givet denna torsdagskväll. Igår va jag inne i örebro med mamma och imorgon är de fredag.
mycket mycket skönt!! nu tar jag natten, puss&kram.







något säger gå närmare, något annat säger ta avstånd.

RUBRIK



vill du bil min man?

FREDAG/NATTEN TILL LÖRDAG

Neeee, nu säger sängen att jag borde sova.
De blev en lugn & skön fredag, men imorgon taggar vi om på nytt.
Men först ska ja sova alltför länge!
Godnatt!


3 DECEMBER

trött trött trött trött och trött.. finner inga andra ord! Torsdagen gick rätt bra endå och efter en lång skoldag tog jag och bea oss en sväng till solstudion. Att få lägga sig i värmen 17 minuter är inget jag tackar nej till! inte lika skönt att få gå hela vägen hem sen i kylan dock.. Imorgon är de fredag och känner bara för att ta de lugnt då, lite tjejmys eller nåt skulle inte sitta fel. Men på lördagen bankas de utgång, skojskoj. Nu ska jag göra mig iordning för natten och sova. Sköt om er, Pussar.


INGEN RUBRIK



om du aldrig gjorde de sådär, skulle de aldrig bli såhär..

2 DECEMBER

Och de är verkligen galet kalt ute! Fy. Tog mig en promenix med eve förrut och de slutade med att vi gick runt i affärer istället.. skönt med tanke på hur kalt de var ute. Idag hade jag idrottsprov vilket gick ganska bra tyckte jag. Även kikat lite på matten som inte gick lika bra.. jag är verkligen dålig på matte. Avslutade kvällen med en lång & skön dusch, de behövdes vill jag lova! Imorgon äre torsdag vilket innebär en lång dag, ska ta mig en sväng på stan också. får se om jag får med mig mirrepirre också de vorde ju ett +. En tröja och ett par lacktights står på inköpslistan, tänkte bränna de sista hundralapparna av studiebidraget. har verkligen hur många tights som helst men lyckats missa ett par lacktights, så får bli ett par tror jag. Nu ska jag äta lite.. verkligen hur hungrig som helst!!!!!!!  Puss&kramis.


RSS 2.0