GREKLAND

tjaaaaa.

hoppas ni har de lika gott som jag har de har i grekland, 30-35 grader, massa mat och gottigt, roligt sallskap, finaste havet och massa grejor :) jag gillart helt enkelt. men ska inte skryta allt for mycket, for helt underbart har de inte vart heltiden. mor min ar en riktig paddare pa att snarka.. lite jobbigt sadar, mjaaa + att jag langtar hem lite ocksa. men asch de har vart riktigt skoj ialla fall! bara de att en vecka gar galet fort, ska hem redan imorgon. aja, nu ska vi ta och beratta hur de ligger till just nu! sitter i hotellet och har nyss tagit mig en lang harlig dusch. varken linn eller jag ar iordning gjorda for kvallen och vi ska ata om en liten stund, sa de blir snart att borja greja. nu star de en maaaassa engelskmanniskor & en massa tyskar.. dom stressar mig, de borjar bli lite sma jobbigt. ska kila nu och ata mat och ikvall blir de shopping tror jag. hemma i sverige imorgon runt 8 tiden, puss pa er


MIDSOMMAR




midsommar med linnea - riktigt lyckat blev de.  mer bilder kommer. och jag kommer sakna den kvinnan lite också<3

RESFEBER

tror jag att jag har gått och fått.  aja, hursomhelst! släkten kom igår så vi grillade och myste ute i solen och imorgon drar vi iväg till grekland för undeeeeeerbart. kan bli riktigt bra de här tror jag, trots att jag är lite små nervös och saknaden av vissa personer bara kommer att växa och växa. ajaaaaa, solen steker redigt gött idag men pallar fasiken inte att lägga mig i den några timmar.. jag menar varför ska man göra de när de kommer vara sisådär 30+ grader och över i grekland för? ;) hehe. nej, nu ska jag ringa emelie och hoppas på att få träffa henne innan jag åker - för jag saknar henne vääääldigt mycket vill jag lova.  puss & kram, kanske bloggar lite i grekland!


GOSBOLL

min blogg börjar bli tråkig - jag vet.  som jag sagt tidigare har jag en mängd bilder som ska läggas upp. och jag lovart! igår va de midsommar som vart riktigt bra faktigst, först firande med grannarna + familjen & en liten linnea hakade. massa mat och mysigt och sen blev de fest med massa glada människor, riktigt kul!   har även haft några gosiga dagar med oskar massor av pussar och kramar på den mannen<3  lite sjuk är jag också, kul :( men hoppas på att få sällskap ikväll av gosbollen.  och på onsdag tar jag mitt pick & pack och drar till grekland . gööööööött.   blir kanske en liten paus i bloggandet nu , eller nja bara för de blir de säkert inte de. puss ialle fall.

PUSS

Hej på er!

har inte bloggat så jätte mycket på sistone, vart mycket med skolavslutning, student & massa. kommer snart bilder från veckan o helgen som ni ska få seeeee. hur som helst.. idag blev de en lång runda till sandviken med linnea och på kvällen kom oskar o myste film, puss på han. har precis bäddat ner mig i sängen och ska sova. imorgon blir de iväg och vara linneas stöd när hon ska sälja jordgubbar, kan bli kul och en lång dag men nu ska jag sova! pussochkram.


massa massa massa massa bilder kommer när ja orkar och har tid.

STUDENTEN

jag vill ta studenten, vara sådär full och glad tillsammans med alla nära & kära. näset med alla 9:orna imorse och de va inte lyckat för fem öre! åkte hem lika fort som jag åkte dit. vid 2 tiden vandrade jag och linnea ner till stan och tittade på studenterna.. grattis på er studenter :D  nu ska jag börja små fixa lite och ikväll blir de ännu mer fix för imorgon är de skolavslutning!  på kvällen blir de att ha redigt kul och dagen efter är de student i skövde. puss och kram.

GLASS<3

ikväll blir de icke någon utgång, de blir glass&mys kväll med fröken damin istället.



BEN & JERRS ELLER MCFLURRY MARÄNGSHWIS? ( ICKE SÅ BRA STAVNING PÅ DE) <333333333




ETT ONÖDIGT INLÄGG




perfekt perfekt perfekt perfekt perfekt.. allt jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen.

2 DAGAR KVAR

Halloj!

2 ynkla dagar är kvar.. imorgon ska vi vara alla 9:orna nere vid näset, brukar väl bli det vanliga. tror nästan man ska ta och pallra sig ner dit, vi slutar ju ändå snart så varför inte offra några timmar där liksom? sen är de ju redan den efterlängtade torsdagen då.. uuuuuunderbart! men är bombens på att tårarna kommer börja rinna och saknaden bli stor. kommer verkligen nästan sakna alla, eller ja.. ja kommer sakna alla. nu ska jag titta the hills och får se hur kvällen kommer att se ut.. festa eller inte? nja jag spar mig nog.  puss och kram.


NELLY.COM



gjorde mig ett första försök.. att beställa kläder från internet. hittade mig denna skönhet som kommer om sisådär, 3 dagar :)

LIVET ENLIGT ROSA

halloj!

sitter här och tar de riktigt riktigt lungt, vickan går omkring lite överallt med luren vid örat. vi har pratat och tittar på livet enligt rosa. gillar den skarpt faktigst, har sett den ett antal gånger men jag blir alltid lika glad när jag ser den. helgen har vart galet lugn och nu är de bara några små dagar kvar innan vi lämnar 9:an för evigt! KOMMER BLI BÄSTA, JAG LOVAR. ikväll tror jag linneisen kommer en snabbis. nu ska jag få vickan att lägga på luren.. hon pratar för mycket. puss o kram.


titt vilka gosbollar! 

titt vilka gosbollar! nu ska dom få sprida lite av deras kärlek till mig. pussssssssss


GE MIG SOL

Halloj !

äntligen är de fredag och skolan är snart slut, vilket känns underbart!  grejade klart med min teknikgrej på tekniken och lämnade in en massa skolböcker.. nu känns de verkligen att de är slutet asså. både jäkligt kul men också lite sorligt, kommer fasiken sakna både lärare och elever, kanske korridorerna lite också. haha! sitter här och väntar på att pappsen ska komma hem med pizza och hur kvällen slutar är ännu inte klart!  PUSS 

 

så vill jag passa på att säga att de är kul att de börjar titta in fler & fler besökare! jag gilllarttt o hoppas ni gört, tack!


LALALALA

som ni ser på bilderna så skakade verkligen ALLA rumpan! från topp till tå. dom bilderna jag orkar ladda upp ikväll, har inte så många mer heller, asch ni får nöja er! nu är de bara skolavslutningen kvar.. och den kommer bli så jäkla galet braaaaaaaaa. ska hoppa in i duschen nu vi hörs imorgon!  

SKAKA RUMPA






SKAKA



WOHOOOWWW

BÄSTA KVÄLLEN

.. kan inget mer än säga de. de var riktigt kul faktigst!  kvällen började i en riktigt fräsig raggarbil tillsammans med linnea, josefine och julia påväg mot degerfors herrgård. serverades mat, mingel och sist men absolut inte minst höll hela degernäs herrgård på att lyfta! ALLA, NÄSTAN ALLA I HELA 9:AN STOD OCH SKAKADE RUMPA OCH JAG VET INTE VAD. trodde aldrig att jag skulle få se nåt liknande, men kul var de. tack till alla roliga & tack till emil som var en riktigt liten gullig bordskavaljer. puss  

jag slänger in några bilder senare!

HAPPY

om ungefär några timmar åker jag & linnea till josefine och julia, där vi åker lite lyxbil till degernäs. de ryktas nämligen om 9:orna på karlbergsskolans avslutningsmiddag:)  hoppas på att de blir bra och att man får en hyffsat rolig bordspartner, eller asch de kvittar faktigst!   ja, mår rätt så bra faktigst.. glider runt överallt i skolkorridoren och bara njuteeeeeer! struntar i gympakläder, läxor mm.  är lite små glad sådär, min familj har blivit lite snälla , gosiga vänner.. jaaa.....   nu ska jag duscha!  puss o kram

2 JUNI - DE FIRAS MED REGN

Halloj!

det regnar ute.. jag tycker inte om de, jag vill ha så som de var i helgen. VARMT. förövrigt kan jag väl inget annat än att säga att de är sisådär med mig, lite blandade känslor här o där. känns som om de är så mycket nu innan sommarlovet o allt. men jag tar de som en klackspark och försöker hålla ut. äntligen har jag hittat mig lite sommarkläder o grejer, tack mammi. nu ska jag skynda mig ner och se på the hills och sen blir de förmodligen solning med josefine. sköt om er puss och kram.





ENKEL MEN GO





kan ha varit sist i stan, så tog en sväng in till örebro med mamma och hittade lite göttigt. en liten enkel och gosig klänning sådär, med en klick färg på kroopen och ett smile kan de bli super!

RSS 2.0