LOVE



Två tjejer med lite lagomt snurr i huvudet.
kanske lite väl mycket snurr för henne åt vänster.. men asch sånt man får ta!

31 JANUARI

Tänker inte säga något speciellt om gårdagen! haha. dusch nu och lite plugg!  Hörs sen. kram

FREDAGSMYS

härligthärligthärligthärligt, jag gillar fredagar skarpt! Sitter här och lyssnar lite musik och tänke snart börja greja lite för att senare möta upp brudarna för en måltid ute. imorgon ska jag ut och ha roligt som aldrig förr kan jag även påpeka. Men nuuuu ska jag hälsa på duschen! Ha en trevlig fredag, P U S S

INGEN RUBRIK



shit vad jag älskar dig trots att jag knappt visste vad dom orden betydde! Maskinen - kärlek vid sista ögonkastet.  får aldrig nog av den!

SNART HELG!

.. den närmar sig och det känns hur skönt som helst! Idag efter skolan tog jag och bizz och en sväng till stan och kikade runt lite. väl hemma runt 5, trött och hungrig efter en lång torsdag. Nu sitter jag här och tänkte ta en dusch, runt 9 blir de bio! FFFFfredag imorgon! då ska jag kanske leka med eveline på kvällen och på lördag blir det utgång! jag längtar..  Puss <3


ONSDAG - TORSDAG

Godkväll! sitter här och tänkte skriva klart mitt lilla arbete om växthuseffekten, känns som att jag efter flera år börjar fatta lite om vad de egentligen handlar om! haha. efter skolan pluggade jag lite och träffade min saknade emmy, fick oss en trevlig lill-lördag. imorgon är det torsdag och fråga olle kommer och besöker skolan, ett måste att se! efter skolan blir det stan med bea en sväng och senare på kvällen bjuds det på bio, medans alla kollar snabba cash tittar jag på luftslottet som sprängdes ;)  Kram.


MUMS


DATAKUNSKAP

Sitter på datakunskapen, de är gaaanska segt. bara tyskan kvar och där ska det kollas film. kan nog vara den första tyskalektionen som jag faktiskt tycker ska bli lite kul. nee nu ska ja kika på rexnet! hemma runt 3, jag längtar. Kram.

24 JANUARI

Lugn lördag! kom precis ut ur duschen och även fått i mig lite mat. Tänkte städa upp lite lite i rummet och iväg på träning med mamma runt 4, ska även ut på en promenix med min linnea. ikväll blir de johan falk och söndagsmys. PUSS


GE MIG!




En såndär kväll när man precis tagit första klunken av drinken, de är varmt, man umgås med dom bästa man vet, de är sommar, man är ledig, man ska ut och ha kul, inget kan gå fel.. de är en sån kväll jag vill ha NU!

MYSIG FREDAG!

Precis hemkommen från en supermysig kväll tillsammans med emelie, maja, helena & lizette. lite mat på james blev det och en kvällspromenad i den lilla staden. efter några om och men hamnade vi i nobelhallen och kikade hockey, vet inte hur länge sen jag tittade på de! haha men de va trevligt. emelie och jag avslutade kvällen med lite fredagsgott på mcdonals. ska njuta lite av helgen nu och sen sova! underbart att få sova ut imorgon och ska verkligen inte röra en bok på hela helgen..  Puss.

SLITEN TJEJ

har inget speciellt att säga om denna dag.. prov på 360 glosor imorgon. jaa ni förstår! känns som mitt huvud håller på att sprängas av alla ord som åker runt där inne. imorron är de helg = underbart! nu ska jag sova och ta mig en sista titt på glosorna. Kram!

RUBRIK



somliga vet inte vad dom har förens det är borta..

20 JANUARI

Geografiprovet är äntligen avklarat! s k ö n t. kom hem för en stund sen och snart blir de att gå iväg till stan med linnea en snabbis. ikväll ska jag kika andra avenyn som är mycket efterlängtat och plugga 320 golsor som inte är lika efterlängtat.. ne nu ska jag avsluta mitt samtal med eveline och bege mig! Ta hand om er, kram.


PAUS I PLUGGANDET!

Tar mig en paus i allt pluggande om vulkaner & jordbävnigar och drar en måltid med emelie på mcdonalds. höres senare! puss

TRÖTT ANNA

Vulkaner, jordbävningar, bergarter blev min eftermiddag de! så galet trött på allt pluggande nu så de finns inte, provet är på onsdag och som pricket över i:t kör vi ett engelskaprov med 320 glosor på fredag. jaa jag vet ialla fall vad jag har att pyssla med denna vecka.. avslutade kvällen med en lång dusch och paradise hotel. ska hoppa i säng vilken sekund som helst och bara sova & njuta av min sovmorgon till 09.30, det kallar jag lyx på högsta nivå! imorgon är det tisdag och det innebär skoldag + plugg. fy vill inte ens tänka på de så jag tar natten nu! Puss&Godnatt


UTAN DINA ANDETAG

jag vet att du sover, känner värmen från din hud.
bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig.
jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så..

UPP ETT STEG TACK

Känns som mitt liv behöver en ganska rejäl spark just nu.


13 januari.. skoldagen rullade på sin vanliga väg, fick reda på att vi skulle ha ett litet test på ekvationer på fredag, och eftersom jag verkligen inte kan matte alls så vet jag inte hur de kommer att gå! bäst att plugga på lite imorgon, som jag borde göra till dom andra två kommande proven nästa vecka..
efter skolan tog jag och josefine oss en sväng till stan och senare blev de kvällsmat på coluseum:) mysigt verkligen. hemgång runt 7 då det blev att " plugga " lite matte och engelska. men nu ska jag sova och invänta
morgondagen som bjuds på en lång dag till kl 4 om jag inte minns fel. Godnatt !

12 JANUARI

Precis kikat klart på paradise, alltid lika spännande och underhållande som vanligt. haha sjukt!
första skoldagen gick bra med lagom långa lektioner och ett stort + var ju att tyskan va inställd.
de gjorde absolut min dag, så hemma runt 1 tiden.. inget mer en riktigt riktigt skönt!
imorgon är det onsdag, vilket innebär att helgen inte är alltför långt bort, det ska bli klassfest är det tänkt.
vilket jag tycker ska bli riktigt roligt och trevligt att få träffa alla gamla klassisar!
men nu ska de sovas, imorgon står de idrott  schemat klockan 08.00.. inget jag ser fram emot. 
 
Puss och godnatt på er!


jo en sak till! imorgon kaaaanske min nya bloggdesign blir fixat av linnea min lilla ängel!


SKOLSTART

vill inte vill inte vill inte.. vill verkligen inte!  lovet har gått galet fort och bra har de absolut varit! jul, nyår,party, massa mys med nära & kära. rätt så bra helt enkelt.. men imorgon drar skolan igång och jag är inte taggad för fem öre. men ska bli lite skönt att få igång rutinerna igen, något som verkligen behövs efter ett lov där dygnet har vart helt upp och ner, uppe till 02.00 - 03.00 osv. men nu ska jag kika på paradise hotel! något jag verkligen längtat efter. puss och kram!


BARA FÖR ATT..


VILKEN SEG DAG

huvudet gör ont och jag är allmänt trött.. ingen toppen dag inte. har precis fixat klart det sista med naglarna och kikat på the hills, tog mig även en titt i matteboken.. men när jag slog upp första sidan insåg jag direkt att de absolut inte är någon mattedag. kvällen ser ut att bli lugn, ska snart stoppa i mig lite mat och senare ska mammsen och jag titta på johan falk och bara ha de sådär mysigt. ska väl passa på att njuta lite av de sista dagarna nu innan skolan sätter igång. morgondagen har inte några vidare planer.. ska se till att bli frisk en gång för alla! så kanske en sväng till stan och kroppen orkar. förövrigt vill jag att skolan ska ta slut så de kan bli sommar och allt de där som man längtar efter kan hända. neej nu måste jag äta, kram!

BLOGGDESIGN

Det inväntas ny bloggdesign inom kort så håll utkik! något mycket efterlängtat.
nu ska jag göra något som får rädda min ensamhet denna fredagskväll/natt, vad de blir
är ännu oklart!      

FREDAGSMYS

när de behövs som mest finns det inte där..




kvällen blir inget mer en lugn! precis slängt i mig en portion taco och nu inväntas snart lets danceeee. inte en favorit men de räcker för att underhålla min fredagskväll. tänkte även besöka syster och godisskålen.. skriver senare! puss


LOVE



hur snuskig är hon inte? men gud vad jag tycker om dig min lilla näspetare!

STÄD/DUSCH

.. det är betydligt mer jobbigare att städa när man håller på att bli sjuk. Precis dammsugit och dammat lite smått, skönt att känna att man gjort någon nytta detta lov! tänkte även få en garderob fixat och rensad men får se hur de blir med de. känner mig tillräckligt duktig att jag lyckats gjort de jag nu gjort.. trots att jag måste snyta mig stup i kvarten och vila lite mellan varven. ikväll känner jag bara för att dra täcket över huvudet och kolla nån film och bara ha de sådär gött, men först ska jag hoppa in i duschen och njuta av mina 2 kings&queens mango produkter.. en showergel och en body butter. låter mycket lockande, Puss.

 


SOVDAGS

klockan närmar sig 02.00.. dags att knyta ihop benhögen snart tror ja.
en sväng till krillehölla på dagen och på kvällen firades eve med presenter o hela köret.
de planeras även en stockholmsresa till sportlovet.. efterlängtat!!
väl hemma blev de ben&jerrys och film, sprängaren. nu tar jag natten.. imorgon ska jag städa, rensa
garderoben och en massa sånt som aldrig görs. ska försöka ställa klockan på 11, hur nu de kommer att gå.
känner jag mig själv somnar jag om till två eller något..  nej nu blire bara en massa tjat! nattinatti

grattis eveline!


5 JANUARI

Sov till 12, vilket är extremt tidigt för att vara anna på lov! Frulle, in i duschen och möta emmy. Tog oss en lunch på som hemma och vandrade runt i den döda staden.. kalt som tusannnn va de också. dagen avslutades hemma hos henne där de färgades hår och fyllde magar med chips o godis. pappa fick komma och hämta mig runt 7 och då blev de mat och paradise hotel, hann även med en kvällspromenix med Linnea! kylakylakylakyla.. inte kul att vara ute nu inte. Imorgon ska eve firas som fyller 17, men först blir de kanske en sväng till farmor & farfar.
pusssss


4 JANUARI

Jul och nyår har verkligen vart bra och detta år har gått så otroligt fort! kan sammanfattas som ett ganska bra år ändå, träffat en hel del nya människor, fått känna på hur tuff skolan kan vara, vart i grekland och kanske lite väl mycket festande.. menmen galet kul har de vart ialla fall. nyår spenderades med brudarna och sen vidare, trevligt trevligt. Igår unnade jag och linnea oss en riktig myskväll, mat på katrinedalskrogen och bio, paranormal activity blev de. hade mer förväntningar än vad vi såg helt klart! idag tog vi oss även en sväng till örebro, men inte på något vidare shoppinghumör så blev de lilla de blev. väl de, plånboken bör hållas stängd ibland. imorgon är de måndag och jag ska sola och hur resten av dagen kommer att se ut återstår att se. Puss&godnatt.





helt klart va den lite bra, men skräck.. de vettekatten!


2010



detta kommer bli ett bra år

RSS 2.0