RUBRIK

Ne fan jag orkar inte skriva haha, jag mår som fisken i vattnet och spenderat kvällen med favoriter och nu ska jag sova! jobbat i 3 vckor har jag också gjort och nu laddar vi för putte i parken ! ! ! !



TORSDAG DEN 15/7

Precis hemkommen från en regnig promenix, när jag kom innanför dörrn var ja verkligen genomblöt. idag har jag jobbat och gör sista dagen för veckan imorgon, sjukt va fort de går! nu ska jag städa upp lite och ikväll ska ja träffa eveline och sara, får se vad vi hittar på . ser ju ut att bli regn så en film är väl ett av de alternativen antar jaaaaa. jäkla regn hela tiden. imorgon eftermiddag åker ja upp till ön med familjen och stannar tills lördag. nu tänker väl de flesta: " en ö? va fasen menar kvinnan"? hon menar att de inte är inte någon ö med palmer och kokosnötter utan det är en skogsö, nästan som en sommarstuga fast på en ö! och jaa man ka ha en sån haha. ska bli ritkigt skönt att bara få komma bort till tystnaden faktiskt.. om ja nu lyckas fånga gammelgäddan så lovar jag att de blir en riktigt stor bild, annars blir de en hel del andra små mysiga bilder. PUSSSSSSS

bjur på lite bilder från gårdagen, min mobilkamera är dock inte världens bästa.


SKITER I RUBRIKEN


Nya söta sommarlinnen som gärna får bli en del av min garderob...

Jobb idag och kvällen avslutades med kalas, nu tänkte jag mysa ner mig i soffan och se på en film. jobbar mellan klockan halv 1 och halv 5 imorgon, göttdä'


DEN 12:TE JULI 2010

Varmt, så jäkla varmt!

Har precis slängt i mig lite mat och inväntar van veeteren ( de där gamla kriminalserierna som ingen annan än jag gillar ni vet) som börjar runt halv 10. helgen har inte varit något annat än perfekt! i fredags firade vi victoria som blev 18, lördagskvällen tillbringade vi hemma hos gustav där de bjöds på dans, alkohol och skratt. igår var de min "söndagsångestdag" men eveline och jag gjorde något åt den.. vi åt godis, chips och popcorn + sällskap av becca och de gjorde de hela bara bättre! nu tänkte jag städa upp lite här, kläderna börjar fylla upp mitt golv.. imorgon blir de jobb! puss&kram




slänger upp en bild på 2 lite lagom goa partytjejer

HÄRLIGA SOMMARNÄTTER

HEEEJ

igår blev de utgång och ikväll satsar vi på något liknande, och natten ska avslutas med ett dopp! fasen va underbrt de är med sommaren om man tänker efter alltså. idag sov jag till ett ungefär och dagen har sett seg ut.. städat och solat. ska snat hoppa in i duchen för att invänta lisa och lizette och sedan drar vi oss ut. ha en bra kväll alla och njuuuuut!

GOA LIRRE

sitter här och kikar på pip larsson, världens underbaraste familj ju! ska snart börja bege mig mot sängen och ladda för en ny arbetsdag imorgon. kväll och helg ska spenderas med världens bästa töntar (L) godnatt .




haha vi ser ut som två småtrötta flickor! hon fixade ialla fall min blogg riktigt fin, tack gooooding.


FÖRSTA ARBETSDAGEN - CHECK!

Trots pirr i magen och ångest så flöt första arbetsdagen på i full fart! slutade runt halv 1, hem en snabbis för att sedan invänta lizette och ge sig iväg på stan, inhandlade mig ett par sommardoftande enkla tygskor.. coolt. resten av kvällen tillbringade jag med lisa lizette eveline och sara! kvällsmat på mcdonald också he-he. just ja, mamsen och jag myste till de och tittade på film på kvällskvisten också! klockan börjar närma sig läggdags, imorgon kör vi på jobb igen.. natti .




HUR BRA ÄR DE INTE?!


JOBB!

Säg hej till 3 veckors arbete..

imorgon är de dags.. 3 veckor mellan klockan 9 och 13 befinner ja mig på torpdalshemmet! lite små surt att behöva gå upp runt halv 8 när man har vant sig att sova till 11, 12 om dagarna.. jaja tre små ynkla veckor ska nog gå ialla fall. igår kväll blev de utgång, så sovit och slappat mest och kvällen spenderades med kanske världens goaste vänner. nu börjar klockan springa och ja ska sova.. nervössss verkligen för imorgon haha. puss kram natti!


RSS 2.0