LIVET RULLAR

Bloggen har fått vila på hyllan ett tag..

tappar lusten att skriva ibland och tycker inte att mitt liv är särsklit händelserikt just nu heller. dagarna rullar på, skolan, träffa vänner, prov+plugg, utgång då & då och lite allt möjligt. lite kärlek på de skulle väl göra de perfekt! men så är de dock inteeeee. idag har jag och eveline gått på stan och fikat på som hemma och kvällen ska väl bestå av geografiplugg.. prov imorgon på ungefär 80 sidor.. engelska redovisning ska jag också ha, ENSAM! mitt hjärta slår väldigt fort. nu ska jag plugga och se andra avenyn. kram på er.

 joo en sak till! imorgon + helgen kommer bli kanon med mina fina.


:(

jag orkar verkligen inte plugga. ska ha en engelska redovisning imorgon och vet inte ens vad jag ska prata om!? bra bra bra bra.. har även ett stort ett geografiprov på torsdag och inte öppnat boken än. varför har jag alltid en förmåga att spara allt till sist?

NU BLIR DE JOHAN FALK

Blev ytterligare en vit helg och visst känner man att kroppen mår bra av sånt?

helgen har gått lika fort som vanligt, i fredags gick vi ett gäng tjejer ut och firade jenny som va super trevligt. lördagen bjöds på ett besök i kristinehamn och senare kom eveline och slingade mitt hår, nöööjd! fick även in en nattpromenix med linnea. söndag idag.. jag har inte gjort något speciellt alls. följde med pappa och hämtade upp resten av familjen på stationen efter ett besök av släkt i göteborg. duschat, städat, pluggat lite och sånt har ja även lyckats åstadkomma. har precis rensat mitt "smycketräd" och tänkte springa ner för att se på johan falk. laddar upp för en ny vecka som kommer bli kort .. slutar nämligen på torsdag då det väntas en veckas lov! kan även säga att torsdagen ser ut att bli fin den.. neej nu ska jag ta lite kvällsmat och se på tv som ett mysigt avslut av min helg. Pusskramhej!
 


VECKANS SLUT.. SNART

veckan börjar närma sig sitt slut och det är ju bara otroligt underbart.

idag hade jag naturkunskapsprov som gick lite sisådär, men känns ju aldrig riktigt 100 tycker jag, speciellt inte på gymnasiet! runt 10 la min mobil av och slutade fungera, 7 timmar senare stod jag med eveline inne på telia med en lånetelefon i näven. jag och mina mobiler, alltid ska jag ha otur. har säkert haft runt 5 lånetelefoner på ett år eller nåt sånt. skandaaaal. nu ska jag och gosmamma sola solarium ! imorgon är det fredag och jenny ska firas! hurra hurra hurra på dej goding. kram

HEMKLICKAT!


24 MARS

En icke speciellt händelserik skoldag.. skönt att få sluta runt 2 ialla fall! efter skolan gick jag på stan med mamsen och sen fick jag skjus till eveline. har precis pluggat naturkunskap som ja har prov på imorgon. nu blir de en snabb dusch för att sedan sova som aldrig förr! imorgon ska bli en bra dag. kram!


EN HELT VANLIG TISDAG

Sov som en sten inatt.. inget mer än riktigt skönt må jag säga. dock inte lika skönt att stiga upp, men sovmorgon till 9 är inget jag klagar på. slutade skolan runt 3 och då blev de en sväng till stan. väl hemma pluggade jag tyska och naturkunskap. stolt över mig själv att jag lyckades hålla ögonen öppna trots att ja ville slockna vilken sekund som helst. har även promenixat med med min underbara vän Linnea! nu: duscha, puss




HEMMA

efter några om och men beslöt jag mig för att stanna hemma! med en ond hals och ett snurrande huvud tyckte jag de passade bäst. har fått lite matte gjort och även kikat i den nya H&M katalogen vår/sommar .. massor som jag bara skulle vilja beställa hem! nu har jag precis slängt i mig ett äpple och tänkte sova för att återgå till skolan imorgon. usch hoppas på att dagen går fort. ska en sväng in till stan också för några ärenden.. Kram.




du väljer själv vem du kan lita på.


BRA HELG

fredagskvällen blev lugn och skön! på lördagen tittade eveline hem till mig en sväng för hårfärgning, nöjdnöjd. senare på kvällen drog jag och lizette oss ut en sväng, blev en lyckad kväll:) idag är de söndag och jag är trött, seg och allmänt depp för en ny jobbig vecka. satte mig med tyskan tidigare idag och skulle krångla med massa dativobjekt och sånt, slutade med att jag slängde lexikonet på golvet och kände hur tårarna började komma, så mycket verkligen avskyr jag tyska just nu känner jag.. nu har jag duchat, städat, ätit och tänkte kolla johan falk som börjar om sisådär 10 minuter! sen ser jag fram emot en god lång nattsömn. PUSS&KRAM!


VÅRNYTT



jag skulle gilla.

ENSAM HEMMAKVÄLL

..med mig själv och ingen annan, ibland är de mega mysigt!


slutade somsagt skolan runt 11 och då drog jag och linnea oss mot stan. kolla affärer och en mysig fika på melkers. kom hem med en tröja och hårfärg.. nu ska jag bli extra mer mörk är de tänkt. har även gått fram och tillbaka och länge kikat på en tröja på lindex som nu ska hämtas imorgon, ibland måste man unna sig. har nu suttit hemma och degat ett bra tag, tjatat sönder i telefonen också.. som vanligt när man har tråkigt! blir att vara nattuggla en liten stund till innan jag beger mig mot sängen. gillar dock inte att sova ensam när de blåser och är sådär läskigt väder ute.. kramar !


19 3 2010



man ska aldrig säga aldrig..

SEGISSSS

En sån här torsdag då jag slutade runt 4 och är tröttast i stan..

Morgondagens fredag: ingen svenska = börjar 09.00, ingen historia = slutar runt 11! DRÖMDAG. ska istället då luncha med linnea och gå på stan. på kvällen känner jag inte för något annat än en fet godispåse och glo på film/sova i min soffa. på lördag blir de hårfärgning med mina goa vänner och kvällen är ännu ej planerad, måste erkänna att jag är lite smått sugen på utgång faktiskt.. tänkte gå ner för att ta en bit tacopaj nu och ska senare plocka och ändra om lite i rummet, dusch och sova är också något jag längtar efter. KRAM.

VÅREN 2010

Skor, jackor, tröjor och allt sånt! känns som hela min garderob behövs bytas ut.. men dock så är jag ingen miljonär, specielt inte när man har en pappa som tycker att man ska köpa allt själv.

HJÄRTA



Kanske finns det änglar trots allt? always by your side.

TISDAG

långtråkig tisdag i skolan. efter mötte jag upp emmy på stan, vi trosade runt runt där. otroligt att lilla karlskoga lyckats fått in en hel de nya plagg?! som jag gillar dessutom. blev även en fika på som hemma där michelle och felicia hakade på. runt 6 blev de dags för promenad med följd av ett mål fiskpinnar! just nu sitter jag med linnea i andra sidan luren, ska tjata klart med henne och hoppa in i duschen. pusspuss


GODNATT



jag har lärt mig att promenera utan musik och en kliande rygg är ingen höjdare. däför ska jag planera och ladda upp min nästa tur imorgon. nu tar jag natten och inväntar en tisdag då jag ska träffa min saknade vän emmy. natti!



15 MARS

Helgen är slut och det är dags att gå tillbaka till verkligheten.. surt men sant.
efter några om & men så tog jag, lizette, rebecca och evelina en sväng ut för att roa oss lite i den stora staden i lördags. emelie fyllde även år, hoppas du fick en bra födelsedag och grattis på dig<3 igår va det min "hatdag" - söndaaaaag. följde med på en tur till farmor och farfar för en god lunch och senare på kvällen tog jag o eveline oss en kvällspromenix och avslutade med solning. ingen tyska idag och de gjorde min dag otroligt bra! tänkte öppna matteboken och jobba ikapp de 17 sidor jag ligger efter i. så blir de när man väljer att bara sitta och glo runt på folk och inte göra ett piss på lektionerna.. tänkte även ta en kvällspromenad senare. ha en bra måndag, Kram.


SATURDAY

inte världens mysigaste morgon kanske, men solen skiner och kvällen kan bli hur som helst så jag är glad ialla fall! nu ska jag ut och gå i solen för att sedan duscha och plugga lite matte tror jag! Krammmmmm.





you know you love me, i know you care.


FREDAG

Tänkte snart dra mig mot min varma sköna säng.. så detta får gå lite snabbt sådär!

veckans sista dag i skolan idag, freeeedag. alltid lika underbar känsla. slutade runt 3 då det blev hem och bara ta  de riktigt lugnt, runt 7 mötte jag upp eveline för en matbit på katrinedelskrogen. resten av kvällen har spenderats med eveline och jenny. väl hemma nu och tänkte sova som aldrig förr. kanske bäst att vara utvilad.. för imorgon händer de andra grejer nämligen;) PussNattiKram!

ENERGI

Tröttare än tröttast.. behöver en stor påse med energi just nu känner jag..


Torsdag rååå! bregårdskolan hade sin såkallade " brytdag" pluggade klart svenskan och sen tog jag mitt pick & pack och gick hem. väl hemma va jag helt slut, verkligen hur trött som helst. lyckades ändå ta en kvällsrunda med musik i öronen och lagom fart. gå runt och lyssna på hoffmanestro gör mig ju inte mindre taggad till putte i parken.. de kommer bli hur underbart som helst! nu ska jag hoppa in i duschen, Kramar!


STUDIEDAG

Sitter med linneas laptop i hennes säng medans hon tjatar i telefonen.
gick upp runt 11 imorse då jag städade och som vanligt hamnade vid datan någon timme. galet hur rolig den där apparaten egentligen är?! dagen har ialla fall spenderats med linnea, vi har köpt godis, druckit kaffe och bara degat och pratat strunt! trevligt trevligt som vi alltid har de. ska väl dra mig hem om en liten stund och äta lite och tänkte rensa upp alla mina kläder som bara växer o växer i högar i mitt rum. kanske även börjar lite smått med svenskarbetet som ska va inne på måndag. har verkligen ingen lust att sitta och stressa på söndagkväll, vilket jag nu vet att de kommer bli.. så får jag ju inte missa att se mitt älskade andra avenyn! jag tröttnar aldrig på de.
Kraaaam.

MYSPYS








RUBRIK

trots att de bara gått 2 dagar av veckan känner jag mig hur sliten & trött som helst.. denna tisdag gick väldigt fort ialla fall, på datakunskapen ska man göra sig en egen hemsida? jag tycker ialla fall de är galet svårt.. eller så är ja väl trög haha. på tyskan fick vi sluta nästan en timme tidigare, sånt gör verkligen mina dagar + att det är studiedag imorgon, sånt gör mig så glaaaad! morgondagen bjuder på lunch på stan med mamma och sen ska ja träffa linnea också:) bra dag! men nu tänkte jag städa lite och mysa te det med film & ljus! har gjort ett lyckat engelsprov idag så de förtjänar jag. Pussar.


8 MARS

Måndagskväll! denna dag va seeeg.. slutade runt 4 då jag var gott som död när ja kom hem. har inte bjudits på så mycket händelserikt idag inte. tjatat telefon, pluggat engelska, duschat och tittat på saltön. verkar vara världens mysigaste plats de där! så ja.. en helt enkelt vanlig torr måndag har jag haft. imorgon är de engelskprov och vettekatten om jag känner mig så laddad alltså:( de får gå som de går antar jag. nu ska jag kolla igenom glosorna en snabbis innan jag tar natten. & imörrn ska ja träffa emelie en sväng för att senare njuta av att de är studiedag på onsdag!   GODNATT <3 

NATTI NATTI

Precis kikat klart på wallander och tänkte dra mig iväg mot sängen. dock blev de inge städ eller så vidare värst mycket plugg denna söndag, men den blev bra ialla fall! mötte upp lizette runt 2 för att mysa på donkan och ta oss en promenix ute i solen. väl hemma runt 4 så.. tro det eller ej men jag somnade på hallgolvet. haha en aning sliten tjej kanske. fick även någon timmes engelska gjord också. imorgon är de måndag och som vanligt känns de skit. även ett besök hos tandläkaren ska göras.. på onsdag är de studiedag & på torsdag brytdag ( då man pluggar vad man vill osv) dom 2 små grejerna gjorde absolut min vecka! men nu börjar klockan närma sig spöktimmen och ja har alltid en förmåga att dra ut på tiderna på söndagskvällar.. kanske för att jag har sovmorgon till tio imorgon, skönt. PUSS KRAM NATTI.

JAG HATAR SÖNDAGAR

.. men de är jag väl inte ensam om? 
dom är sega, tråkiga, vill ha tillbaka helgen och ångest för skolan, inget bra med dom alls helt enkelt. Gårdagen var trevlig & linnea fick till de bra tyckte jag! nu tänkte jag kila ner och stänga av denna apparat. KRAM


Min önskesöndag:
duscha, städa, bädda rent och plugga som en tok.
Min riktiga söndag: prata med linnea i telefonen i timmar, sitta vid datan och möjligtvis kolla wallander ikväll.

LÖRDAG, YES.

Precis slängt i mig lite mat och tänkte va snäll och följa med när linnea ska bli neger i solariet. Bea kommer hit runt 5 för att senare dra oss iväg till födelsedagsbarnet.. kvällen kan sluta på alla möjliga sätt! men nu måste hoppa in för en snabb dusch! Ha en bra lördag:D puss&kram.


KLIPPKLIPP



en gång i tiden var de lite längre.. men nu är de kort! tänk att man aldrig vet om man gör rätt val eller inte..

FREDAGSMYS

Äntligen är det fredag, alltid lika underbart:) skoldagen rullade på i sin vanliga snigelfart med geografiprov, känner att jag inte tänker lägga nån mer energi på de där nu. efter skolan blev det stan med bea & malin en sväng. jag hatar att vara fattig.. tillochmed i denna stad. kom hem för en stund sen och ska invänta lite mat för att senare fredagsgosa med emelie , maja och kanske evepeve! imorgon ska vi fira linnea och de ska bli så fruktansvärt bra lalalala. men nu tänkte jag greja lite och så! ha en mysig fredag, kram!



4 MARS

Vad duktig jag är som pluggar..
Precis slängt i mig en portion kötbullar&makaroner med min bebisgos till lillasyster. sjäva hemma till 10 tiden så då står de självklart mys högst upp på listan! nu tänkte ja kila ner till geografiboken och plugga till ytterligare ett prov som hålls imörrn. Pusssssssssssss


I HELGEN SKA JAG LEVA LOPPAN OCH VA GALEN.

DENTREDJEMARS2010

Bra dag och solen gör mig bara gladare och gladare! slutade dagen med en timmes mattelektion, fick väl sisådär 4,5 tal gjort och traskade hem. runt 4 tiden stod emelie bakom dörren då de blev lite fika och tjat med mamma och sådär för att senare ta oss upp mot stan. emelie solade och jag va sällskap och lyckade hitta oss lite nytt inne på h&m. de är galet va lycklig man kan bli av lite nytt i garderoben.. men sånt behövs nu i vår. när vi undersökt klart den lilla staden gick vi hem till mig och åt mat för att senare bara ta de så lugnt som bara vi kan i mitt rum. nu har jag precis kommit ut ur duschen och pluggat lite geografi. tänkte sitta kvar här en liten stund för att senare bege mig mot sängen och vänta in en ny låååång torsdag. Sov så sött !



<3<3


SOMMARJOBB

Kan säga att jag är på otroligt ovanligt bra humör idag! kanske beror på att solen tittar in genom fönstret eller för att jag fick reda på att geografiprovet är på fredag och inte imorgon? dagarna rullar på ganska bra och inte alltför länge kvar till helg, lektionerna går ju faktiskt ganska fort. på tyskan planerade jag, matilda och bea studenten.. eller aa kanske mer jag som va sugen;) TAGGAD TJEJ! haha. efter skolan kollade jag runt ytterligare lite sommarjobb och får hoppas på att de blir något nu! nu ska jag möta upp josefine och ut o gå i solen och prata lite strunt. sen ska jag hem, plugga och greja lite. Ha en bra tisdag Kram.

Nicke & Nilla låten - diggar dig gör mig glad. hahaa


MÅNDAG

Somnade runt halv 2 inatt, låg o vred o vände på mig ett bra tag. gjorde mitt geografiprov som faktiskt gick bra! slutade runt 4 då blev de hemgång, har även lyckats kolla upp sommarjobb och ut o gått:) nyduschad nu och ska plocka upp lite grejer, sen soooova gott. Natti!


idag är de min vän linneas födelsedag
grattis, love you!

RSS 2.0