GEOGRAFI = ?

geografi kan gå och ta sig någonstans där ingen ser på. känns som jag inte kan ett enda skit och har ett prov imorgon och ett på onsdag. de får väl helt enkelt bli hur svårt de vill.. nu ska jag mysa med kudden, Natti

SÖNDAGSÅNGEST

FY FY FY FY.. vill verkligen inte ha måndag imorgon med skolan och allt, gör mig en aning deprimerad nästan. Igår va det ialla fall en riktigt trevlig kväll, tack alla godingar! hemgång runt 2 och slocknade ganska fort. har precis slängt i mig lite frukost och tänkte ta en promenix i vintersnön nu. efter de ska jag duscha, äta och försöka plugga lite trots att jag inte fattar ett skit av geografin som ja har prov på imorgon. nee klockan springer iväg och tiden går alltid för fort så tänkte kila iväg nu, ha en mysig söndag! Puss.



äsch man lever bara en gång!

FREDAG

Kvällen bjöds på utgång, helt spontant! Fick en känsla av att jag var en aning torr och inte på riktigt festhumör så jag fick mig skjus hem för att nu sätta mig här. haha så de brukar bli. denna fredag har bjudits på promenad, durren, plugg, god mat hemma och ut en sväng. varför vill jag att de ska vara lördag? känns verkligen som de! tro det eller ej, men jag tänkte få lite plugg gjort nu.. det är freddag kväll/natt och jag ska öppna geografiboken, vilket liv jag lever.. Imorgon är det lördag och då blir de 80 årskalas, sen får vi se vad som händer. Pusspåer.




UT & GÅ!

Nu drar jag och josefine på oss träningskläder och skor och tar en lång promenad. HejaHeja på oss! Sov som en tok inatt och ställde klockan på 10.. men va dock uppe 10.45. Ska kila iväg nu för att senare få hoppa in i en varm skön dusch och sedan plugga geografi, usch vill verkligen inte. kvällen är ännu oklar, men tror de blir något lugnt ialla fall. nee klockan springer iväg så nu måste jag gå! PUSSAR.

BRA DAG

Sitter här och lyssnar på lite musik och bara njuter av ledigheten! gick upp runt halv 11 imorse för att ta en rask promenad ute i vinterkylan, jag och hörlurarna gick runt en bra stund ner vid sjön och lite här o där. ganska så mysigt faktiskt! runt 2 tiden tog jag och josefine en sväng i karlskogas lilla stad och kikade runt. synd bara att man bränt alla pengarna och tycker man hittar en massa fint.. fick med mig ett svart naglack ialla fall. vid 5 hakade jag familjen och tog en tripp till kristinehamn där vi hälsade på farmor o farfar. åå älska farmor och hennes mat! fick även lite geografiplugg gjort. Imorgon är de fredag och känns som jag har fullt upp, jag och joss ska ta en lång morgonpromenad runt 11 för att senare åka ner till stan med mamma, och kvällen kanske spenderas med eveline och jenny. skulle även behöva få in en solning med linnea.. hmm vi får se hur dagen blir. joo, visst ja! pluggning.. verkligen ett måste! men nu ska jag avsluta lite och sova, godnatt:)

TORSDAGSKVÄLL I KARLSKOGA


" INTE GÖRA ETT SKIT DAG"

Stockholm med brudarna va kanon och lyckades få med mig en hel del plagg hem! lycka med stort L. idag har vart en såndär dag då jag inte gör ett skit. Tog mig en lång promenix och lyckats plugga lite är vad jag har gjort. sitter nu här och fixar o trixar med mitt cv.. får bli som de blir. Imorgon ska jag träffa josefine och även ta en tripp till kristinehamn, kan bli en bra dag! kan även säga att jag är jäääääkligt sugen på sommar. nu ska jag lyssna klart på lite musik och sen sova. Imorgon tänkte jag ställa klockan på 10.00 för att ta en rask promenad, HEJA HEJA. Godnatt på er:)

22 FEBRUARI

Precis hemkommen från en lååång promenad med ingen annan än mig själv, skönt! sitter nu här och har nyss duschat med handuken i högsta hugg. tänkte få lite plugg gjort, geografi.. mitt absolut värsta ämne. ändå har jag valt att gå samsam och läsa geografi B!? jag är inte bra på att göra val inte. kvällen ska spenderas med emelie och maja vad jag vet såhär långt:) och imorgon befinner jag mig i stockholm, äntligen! ha en jätte bra måndag. kram

SOMMARTIDER


FREDAGSKVÄLL

skönt med helg och lov! efter skolan tog jag en sväng med mamsen, köpte mat och hämtade ut lite härligheter från nelly.com. kvällen vart lugn med god mat och ett besök hos eveline:) klarade min hemgång ganska bra. inte så party att gå hem i nästan snöstorm och mörka gator.. sånt skrämmer mig! ska titta på sommaren med Göran nu och sova. och imorgon slår vi klackarna i taket:D  Godnatt!



jag slutar aldrig förvånas.


DEN SOM VA RIK

Synd att man inte har en massa pengar och kan klicka hem varenda plagg man ser på alla dessa klädsidor.. hmm. Ändå har jag redan lyckats med mitt andra "lägg till i shoppingbagen" klick, inte bra anna! frilufsdag idag, jag stannar hemma pga en skadad stortå haha. tänkte få lite plugg gjort nu och sen ska jag äta mammas pannkakor. ha en bra dag! kram.

!!

detta ska gå, jag har redan bestämt mig

16 FEBRUARI

Sitter här och kikar på en massa kläder, åker ju nämligen till stockholm om en vecka med brudarna! så shoppingsugen så ni förstår inte + att de ska bli jätte kul verkligen:) imorgon har jag geografiprov och kan verkligen inte ett skit.. känns som jag har gett upp skolan såhär innan sportlovet. ingen ork för någonting eller speciellt motiverad till att plugga. hur ska detta sluta? får helt enkelt göra så gott jag kan och hoppas på det bästa. Nu vill jag ha: en massa kläder, en fet blånbok, en galen rolig kväll när vi firar maja, ett lov. och det bästa av allt är att jag vet att de flesta önskingar kommer gå i uppfyllelse! underbart. nu ska jag sova för att invänta ett idrottspass runt 8, väck mig inte. kram&natti.


GODIS ÄRE



Jag tycker du är väldigt snyGGG hejdå.
jävla molly, tycker de där halsbandet skulle se
väldigt mycket bättre ut som ett A!

ALLA <3 DAG?

Glad alla hjärtans dag på er! det är i såna här tillfällen man önskade sällskap..
Min dag ser ut som följande: hockey med lizette runt 4, tro de eller ej men vi ska
på hockey:)haha. på kvällen blir det middagsmys med familjen tror jag. ska väl
även försöka få in lite plugg också. Puss o kram<3



PARTY

kom hem från johanna för en liten stund sen, nu ska vi fasiken ha MVG så som vi kämpade med den där jäkla videon! ikväll väntas det gäster och sen blir det ut och ha lite roligt. Nu måste jag hitta något att ha på mig.. de va ju de också. efter några byten och raserianfall hoppas jag på att hitta något som passar. men varför siiter jag och lyssnar på Melissa horn!? nee på med en pepplåt! Krammmmm ha en bra lördag!

MYSIGT

Lång varm härlig dusch, hårinpackning, insmörjd i världens godaste bodylotion,nymålade tånaglar + att mina ben är mjuka som en bebisrumpa. Får en känsla av att jag kan känna mig väldigt ren! haha. En lugn fredagskväll med familjen och mig själv blev det ikväll och avslutades med min såkallade duschkväll. Bra avslut på veckan. ska alldeles strax sova för att gå upp 09.00 imorgon.. fyyy. Jag, johanna, bella och abbie ska nämligen spela in vårat arbete som vi håller på med i historian. hoppas på att det blir lyckat så de var värt att förstöra denna lördagsmorgon. haha, men de tror jag:) senare på kvällen styrs de PARTY med mina fina! har på känn att de kommer bli en kanonkväll/natt. men nu måste jag sova, Godnatt!


12 FEBRUARI

Jag kan vara den i världen som lider av mest humörsvängningar..
ska ta sällis med mamma till stan en snabbis och sen är det fredagsmys för hela slanten!
ha en mysig fredag, puss:)       



TORSDAG

Matteprovet är gjort och svenskaprovet har jag fått tillbaka! ett G, jag nöjer mig. Precis slängt i mig lite potatisbullar och inväntar en geografilektion, ta mig härifrån tack:)  Puss och ha en bra dag.


Vill ha helg nu:)


RUBRIK ?

Ekvationer gör mig gaaaaalen! nu ska jag sova tror jag och tagga till matteprovet imorgon. Puss:)

8 FEBRUARI

har varken tid eller ork att skriva så ska göra det kort!:) Slutade skolan runt 2 = ingen tyskaaaa som är = u n d e r b a r t. Då blev det stan med emelie och bea och hemgång runt 5. Ätit mat nu och tänkte hoppa in i duschen och plugga lite matte till provet på torsdag. Jag hatar matteprov. Pussar!



Tror jag behöver en kram.. eller 2 nuuuuu.

STÄDNING

Bra söndag! kom upp i hyffsad tid och började dagen med en rejäl frukost i följd av en lååång dusch med hårinpackning och sånt gott! har även dammsugit, dammat, bäddat rent i sängen och plockat runt i rummet.. en väldigt stolt anna. Nu tänkte jag plugga lite matte i en halvtimme och vänta på köping som börjar halv. Sen ska mamma och jag se wallander, har dock sett den. men ska kika efter om de kan va något att se ialla fall. Imorgon är de måndag och en veckas skola väntar:( Ska försöka att ge allt och peppa till helgen som kommer, de ska nog få mig att göra veckan snabb! Klockan rinner iväg.. Kram !

EN LUGN KVÄLL!

En lugn skön lördagskväll hemma hos linnea, hon är för go ibland hon de lilla hjärtat! spenderade dagen i kristinehamn hos farmor och farfar, va även tänkt att ta tag i lite plugg där. men nee, böckerna hamnade på sin vanliga plats.. pianot, där dom även fick stanna. klockan närmar sig 2 och tänkte sova, verkligen skönt att få sova ut imorgon:D Morgondagen ska bestå av pluggning och städning av rum + mina favoriter i köping, inget jag får missa! men nu drar benen mig mot sängen, Godnatt! :) <3


FREDAGSMYS


Skönt med fredag! Ytterligare har man klarat av en rätt så bra vecka.. lite prov, färgning av hår, shopping osv. Lunchade på donkan med emelie, maja & eve för att sedan klara av veckans sista lååånga historialektion. Vad denna helg har att bjuda på är ännu oklart, känns som en rätt så bra återhämtningshelg. Eller ska man ta och slå klackarna i taket?;)he-he. aa vi får se hur de blir med den saken, ikväll ska jag ialla fall ta de lugnt och mysa fram för tv:n. ska bli ganska skönt. Ha en bra fredag! Puss <3



RUBRIK

Sitter på samhällskunskapen och "jobbar" med my och elina! väntar på att klockan ska slå 11 så jag får gå och släcka min hunger. slutar runt 2 idag, skönt! Väl hemma blir de att plugga matte och svenska och bara ha de gött. kan även säga att ja tycker de känns lite sorligt nu när paradise hotel är slut! :( men vinnarna var absolut dom rätta! Nee slut tjatat.. jag ska försöka jobba lite. Pusspåer.


HEJ MITT VINTERLAND!

Känns som snön kan ta och försvinna nu och kanske dags att släppa in våren.. ännu bättre med sommaren! precis pluggat lite matte och tagit en lång härlig dusch. tänkte städa upp lite i rummet och invänta paradisehotel. men först.. tugga klart på mina gröna tuggummin som redan nu börjar tappa smaken. Kul att mitt ljud på datan har försvunnit och kul att jag för 10 minuter sen insåg att snömaskiner kan vara de värsta jag vet.  kram!

RSS 2.0