KANON KVÄLL

... kvällen/natten blev bra faktiskt, tack alla. Började hemma hos jenny som hade 20års fest & vidare på fest. Hemma runt 2 och somnade på noll tid. Har tjatat med linnea i telefonen ett antal gånger och även fått i mig lite mat. Nu ska jag hoppa in i duschen och senare blir de pluggggg, fyfyfyfy säger jag bara.. vi får se om emmy kommer förbi en sväng också. Hur kvällen slutar får vi se.. kan bli iväg eller hemmakväll. Puss

LÖRDAG




ikväll kommer bli en bra kväll.

FREDAG

... veckans bäst dag, helt klart! Efter skolan tog jag mig en tripp med linnea in till örebro, hittade dock inte allt jag ville ha.. men kom hem med ett par skor & en tröja i alla fall. och de är ju aldrig några fel! Väl hemma blev de pizza och sen träffade jag majsi och eve en snabbis, dom är bra gooooa dom. Ska kika idol nu och senare blir de väl min varma goda säng & imorgon ska de festas! KULKULKULKULKUL.   pussar.

26 NOVEMBER



Trött på att aldrig vara nummer 1.





HELGEN....

Efter skolan blev det ett lång och varmt bad.. sånt behövs verkligen ibland. Även kikat mammas pojkar och paradisehotel.. några trevliga telefonsamtal också. Annars har dagen sett lugn och skön ut, eftersom ja slutar runt 4 så känns de nästan bäst! Imorgon är de fffffredag, vilket innebär shopping med linnea efter skolan i örebro och på kvällen ska jag träffa eve och tjejerna. Vi ska ut och roa oss tror jag, något jag ser fram emot! Även lördagen ser ut att bli mycket lyckad.. trevligt värre. Ska sova nu och kika mobilen lite Puss och Kram skumbanan ( tagit efter min hellebelle)

25 NOVEMBER

Psykologiprovet gick faktiskt rätt så bra får jag hoppas, pennan fick verkligen jobba.
Har precis duschat & kollat paradisehotel..  och imorgon är de torsdag! = lång dag.
Nu väntar sängen, så jag säger nattinatti.



TRÅKIGT

Sitter och hade tänkt plugga matte.. de är ju den såkallade brytdagen här på bregårn idag. Gjorde ett engelskprov som gick rätt åt skogen, ååååå arg jag blir. Skulle kunna hoppa av skolan vilken sekund som helst, absolut! Tog spruta igår, armen gör ont och börjar få en släng av feber känner jag, nee hemgång nu och jag är nöjd. Gud vad jag klagar.. nu ska jag gå hem. Ta hand om er :)





I helgen ska jag ha såhääääääääär roligt!


-

hkfsdölhkåprtohlåtydfkldlkgjhiphugijoiok

så trött på allt...


SÖNDAGAR

... kan vara dom värsta dagarna på hela veckan! Men också ganska behövliga, med tankte på plugg,städning och mys & sånt. Tog precis en paus från pluggandet.. jag avskyr matte och är absolut sämst på de.
Just nu känner jag bara att jag vill att mitt studiebidrag kan skynda sig lite så jag får handla kläääääder, det enda som kan göra mig lite lycklig just nu. Ska fortsätta plugga nu, matte + 2 prov denna vecka! Dags att sätta fart. Senare ska jag iväg till solstudion med emmy och kolla paradise hotel.. Puss&Kram.



20 NOVEMBER

Hallåhallå!


Det blev en lugn fredag ikväll igen... som de faktiskt har blivit en hel del fredagar nu, skönt! men nästan helg är det jag som slår klackarna i taket och för att inte prata om nyår!!!!  då ska jag verkligen slå klackarna i taket.
Veckan har ialla fall gått galet fort och tur är väl de, prov och plugg. Känner att jag verkligen börjar bli trött på de och vill helst bli nästa års student nu på en gång tack! På tisdag är de brytdag så ska passa på att göra ett engelskprov jag missat, helgen ser ut att gå till lite pluggning också. Har precis kollat klart idol och även myst film & godis med min gullbebis.. nämligen min syster. ska kika lite kläder på internet nu och sedan sova, imorgon ska jag sova länge, bortbjudna med familjen och på kvällen kommer jossi till mig.. hon är verkligen saknad!  PussPuss.

HJÄRTA



Bara för att jag har världens bästa lilla syster!

SKOLAN

Sitter i biblioteket med matilda och abbie.. precis ätit. Fisksoppa stog på matsedeln.. nää tänkte jag och tog mackor och sallad. Snart ska jag kila till geografin och sen blir de naturkunskap! hoppas tiden går. Pusspuss



give me some love...

EN HELT VANLIG TISDAG

Min dag i korta drag:

skolan, ingen tyska.. underbart!
stan med eveline, hittade mig ett par skor.
hem, plugga och kolla andra avenyn.
nu ska jag snart sova. Puss.






17 NOVEMBER



de snurrar - jag vet inte vart jag är.

16 NOVEMBER

Nyduschad & tittat på paradisehotel, roligt skit dedär! efter skolan träffade jag emmy, vi tog en fika och kikade runt på stan.. karlskoga är ganska döttttt. väl hemma blev de mat och en promenix med helena. imorgon är de tisdag.. vilket innebär att jag slutar ganska tidigt och ska plugga historia & engelska, prov på fredag. känner mig inte så jätte sugen påt direkt, men får göra mitt bästa! nu ska jag natta på systers golv.. de är mys. Pussnatti.

15 NOVEMBER

Skön & mysig helg! Nu känner jag för att krypa ner i sängen.. laddar för en veckas skola. Fy. Pussochgodnatt.



------

LÖRDAGSGODIS

Godmorgon, eller kanske godmiddag. klockan är ju trots allt halv 2 och jag sitter med morgonrocken på och väntar på mat. Tänkte snart hoppa in i duschen och senare ut på lite äventyr. Kvällen är oklar... imorgon tar jag i alla fall bussen till kristinehamn. Ska försöka ta tag i lite pluggning också. ha en trevlig lördag! puss&kram


FREDAG - DEN 13



Som tur är klarade jag av denna dag utan någon otur alls!

Nu säger jag.. godnattttttt.


FREDAGSMYS

Äntligen. kom i säng redan runt halv 10 igår så känner mig ganska så pigg måste jag säga. fredagen gick faktiskt rätt så fort med de vanliga lektionerna. kvällen ser ut att bli lugn, tänkte kika film med mammasen och äta lite gott. förövrigt känner jag bara för att dra täcket över huvudet och stanna kvar där tills måndagmorgon. fick hem skolkatalogen idag också.. alltid lika underhållande! Nu tänkte jag faktiskt sätta mig ner med lite plugg, engelsk & historieprov nästa veckan.. lite matte skulle inte heller skada. kanske skriver några rader sen eller imörra. Pussss.


VÄRME



bild på mig från Grekland 09.
en solsemster är inget jag skulle tacka nej till just nu.

FESTIVAL

Kan vara tröttare än tröttast..

Dagen i korta drag: upp tidigt, engelskredovisning av en bok jag inte läst, massa lektioner, pannkaka, naturkunskap.. där jag nästan höll på att somna. skönt. hemgång runt 4 tiden och hamnade pladask i soffan med yoghurt, en filt och filmen festival. gaaaanska gammal och sådär men kan bara inte få nog av den, haha. såg den första gången för några år sedan och är nu tillbaka. nästa år ska jag också åka på festival! skulle ju inte vara helt fel att hitta lite love där heller.. kanske lyckas raffa åt mig en rockstjärna jag med, vem vet! precis varit och lämnat ellen på skolan, som ska övernatta där. " anna, vi ska få godis och chips och gå ut och gå i mörka skogen & vara vakna till klockan 10! "  sötttttt. Har precis avslutat mitt samtal med emmy så nu ska jag kika mammas pojkar och prata lite med pappa min. Ska försöka sätta mig med engelskan en stund också var de tänkt.. och framförallt komma i säng i tid! något jag är riktigt dålig på. Såg även fram emot en super lyckad helg som vi tjejer planerade.. men icke sa nicke. Vi får se om de blir utgång med dom ialla fall eller om jag bara ska ta de lugnt. Nu ska jag kila ner och slå på tv:n.  puss och kram.


12 NOVEMBER

Sitter i skolan och väntar på att geografin ska sätta fart, precis slängt i mig lite pannkakor!  Känns som huvudet är helt tungt och känner inget annat än att bädda ner mig i sängen när jag kommer hem.. låter underbart. nää, orkar inte skriva nåt mer nu, fortsätter när jag kommer hem runt 4 alltså, sent! puss

9 NOVEMBER

Jag är verkligen trött på skolan & alla läxor/prov. skulle va skönt och spola tiden 3 år fram..

Precis pluggat till historieprovet som är på fredag, antiken! Hade täkte vara ute i god tid den här gången nämligen. men vi får helt enkelt se hur de går, ska försöka få in alla gudarnas namn och alla år att börja med innan jag kan satsa allt för stort. tog även en titt på fotbollsgalan och kan ju inget annat än att hålla med om att zlatan faktiskt gör hela grejen. aja.. imorgon är de tisdag vilken innebär andra avenyn på kvällen något jag ser fram emot! haha. vilket händelserikt liv jag lever. Näääää nu ser mig säng mycket lockande ut.. godnatt. 

p.s familjen har börjat prata om semester till egypten på sportlovet.. skulle inte sitta helt fel d.s

 


PLUGG

Nu ska jag verkligen gå ner och sätt mig med pluggandet.. de är måndag och då är jag aldrig på topp!
men nu tvingar jag mig själv, skriver mer sen.


8/11

Kom hem från farmor & farfar för en liten stund sen, mat, fika, struntprat med farmor och liten plugg såklart.. en mysig dag helt enkelt! Tidigare idag blev även pappsen grattad, presenter och allt. Ska fortsätta med städningen nu och ikväll väntas ensam mamma söker och plugg inför historieprov.. inte lika skoj kanske. PUSS

FARSDAG!



får ju inte glömma bort pappa på farsdag.. i love you

LÖRDAG

Jag vill ha sommar.

Heldag i örebro, ikea + marieberg. Kom hem för en liten stund sen och är inget annat än trött och känner mig nästan sjuk. Typiskt.. jag som skulle ut och busa med linnea.. vi får ta igen de helt enkelt. Nu tänkte jag kika på festival, den där gamla ni vet haha. Sen blir de lördagsmiddag. Puss&Kram.

jag har världens bästa familj.

 

 


INLÄGG

Rabih lämnade nyss idol.. fasiken han va ju bra! dessutom va han faktiskt något av de sötaste jag någonsin sett på tv tror jag, haha. Fredagskvällen blev inget annat än väldigt lugn och mysig. Kollat 2 filmer och myst med syster. Det borde göras oftare. Imorgon ska jag förmodligen till örebro en sväng.. inget speciellt på shoppinglistan så vi får se vad de blir. Liten basplagg skulle ju inte sitta helt fel. Nej nu ska jag sova sova sova sova sova! Kram.


 




SKÖNT MED HELG!

Sitter i skolan och har en riktigt lång håltimma tills 14.10 om jag minns rätt. Tänkte börja skriva klart psykologin så jag slipper ha de hängande över axlarna i helgen.
Bara en lektion kvar och sen är de helg.. skönt! Helgen ska bli en vit helg hade jag tänkt mig, ska försöka plugga, städa, rensa garderoben och allt sånt som man knappt hinner med på veckorna. Så otroligt mycket.. skolan tynger ner mig totalt. En tripp till örebro är också planerad.
Ne, nu ska jag börja skriva innan historian börjar, ikväll blir de förmodligen fredagsmys med linnea & malin. Annars, ska jag mysa och ro om mig själv. Pussar.

23.29 - LÄGGDAGS!

Sitter här och skriver en kort liten recension om ett engelskgrej vi hade i skolan, och de är jag inte bra på för 5 öre! inte bra på matte heller, inte svenska heller längre eftersom jag hittils bara fått G på allt jag gjort. klart de är ett bra betyg men jag hade ju liksom myckee högre på högstadiet? inte bra på något helt enkelt :)

Lång skoldag idag.. tjugo i 4, inte speciellt aktiv på de sista lektionerna kanske. Efter skolan gick jag på bio med mammsen, vi såg flickan som lekte med elden.  mycket bra måste jag säga! nä nu ska jag fasiken bli klar med detta och se till att gå och lägga mig och sova redigt skönt. Känner även att jag behöver lite nöjen och lite mysiga pussar&kramar skulle ju inte heller sitta helt fel.. helgen ska jag ialla fall göra något bra av. de behövs! gonatt.


RSS 2.0