8 - 11 = BRA DAG

Skoldag från 8 till 11! så borde de va oftare, helt klart. tog en tripp in till örebro med mamma och shoppade runt lite. hem kom jag allt med lite nytt, härligt inför sommaren. väl hemma runt 4 stressade jag ner till stan och möte tjejerna. inte nog med de.. runt halv 8 kom de släkt infarande från göteborg också. full fart! men nu äntligen ska jag faktiskt sova och imorgon ska lisa firas! <3  godnatt.

skolan närmar sig sitt slut och allt känns bara sådär.. bra.

JAG GILLAR PETTER



du hade inte fastnat än
inte fattat än, vilken kärlek
som fanns att bara hämta hem...

HURTBULLE

Idag har jag vart hurtig och gått ett varv runt aggerudspåret och ett varv runt barkbanan + hemgång och ditgång!
nu har jag precis duschat och är trött i benen och hela krooopen, en rejäl massage är verkligen vad jag behöver just nu. på fredag ska ett vattenarbete in.. har jag böjat än? svar neeeee. vill inte tänka på hur de kommer gå. imorgon är de jag som tvingar mig själv till att sätta mig ner med de, ska nog börja lite smått nu tror jag! låt veckan gå fort så de får bli helg. kram




FULL RULLE HELA HELGEN



lite smått sliten efter en bra och lång helg.
lördagskvällen spenderas med några godingar. kram på rä


HEJHEJ

jag har inget intressant att dela med mig av idag.


MYS I SKOGEN

Ett söndagsinlägg då!

sitter här och har precis skrivit klart min svenska recension, lättnad! imorgon är de prov.. samhällskunskap och jag har glömt boken i skolan, bra anna. får väl nöja mig med anteckningar och pappsen så kan jag ju hoppas på att få ihop ett g i alla fall. igår kväll tog jag, lizette & becca en tur till grabbarna ute i stugan, satt vid elden, grillade korv och åkte båt i mörkret.. mysigttttt va de! väl hemma somnade ja gott i min nybäddade säng. nu ska jag "plugga" lite samhällskunskap och duscha. hoppas på en liten promenix med jenny senare och på kvällen ska ja nog träffa emelie en sväng. ha en bra söndag, kram!

FREDAG<3

det är något speciellt de!

Precis hemkommen från att ha träffat becca och maja en sväng, lugn och skön kväll med andra ord. fick oss skjus hem för en liten stund sen så nu känner jag inte för något annat än att dejta kudden:) idag fick vi tillbaka våra engelskaprov.. vg. faktiskt helnöjd med tanke på att jag satt och försökte få in 250 ord på en kväll.. så de va lite fränt sådär och de där jäkla historieprovet är även avklarat. känner att de får gå som de går! våran lärare är så jävlig att han lägger in ett samhällskunskapsprov på måndag också, så vad har jag att göra i helgen? hmm. imorgon ska jag besöka farmor och farfar i kristinehaman och på kvällen ska jag och lizette ut och äta och sen får vi ser vart vi hamnar, ska bli en bra kväll ialla fall. nu är jag så trött så jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Puss!


PLUGGGG

Fy skäms för dålig uppdatering här.

Just nu är det verkligen hur jäkla mycket somhelst i skolan. imorron är de ett historiatest, på måndag ett prov i samhällskunskap, svenska recensionen ska lämnas in, nationella i matte på onsdag och det största jävla geografiarbetet ska göras! jag kommer inget annat än att få magsår..
denna veckan har ju inte gått annat än fort heller, träffat becca och eveline, shoppat i örebro med mamma, pluggat osv. skulle vara kanon om man skulle kunna klämma in några fler timmar på ett dygn, finns så mycket mer jag skulle vilja göra men aldrig hinner med.. har precis duschat och tänkte lägga mig i sängen och läsa och sovaaaa. sovmorgon till 9 imorgon, det minsta man kan begära av lärarna just nu känner ja haha. fredag imorgon vilket är = underbart. tror de lutar åt en plugg kväll och en godispåse. men på lördag blir de andra bullar!! Sov så gott, natti!


3 MAJ

Idag har jag inte så mycket att dela med mig av till er!
sovmorgon till tio vilket va väldigt göttit och sen rullade skoldagen på i sin vanliga fart. inga konstigheter men heller inget roligt.. seg lång dag till fyra. nu ska jag göra mig iordning för natten, lägga mig i sängen och läsa sofismode! imorgon kör vi på engelska nationella, jajemän. KRAM !



vill somna tät intill
få pirr i magen och sväva på moln. godnatt!


DET GÅR FÖR FORT

helgen går för fort, inget snack om saken!

fredagskvällen bjöds på roligheter.. tack alla roliga och världens goaste brudar. de blev hemgång runt tre tiden då jag somnade som en stock. på lördag hamnade jag i tröllhättan för att hälsa på släkten med familjen.. lite små segt sådär men de va mysigt!:) så ja kom hem för några timmar sen och tänkte hoppa in i duschen nu, imorgon är de måndag och jag har ingen jävla lust att gå till skolan för 5 öre..







Bild på mamma & mig i västkusten! ( jag ser ut som en man, men jaja!)


TROLLHÄTTAN

framme i staden trollhättan för att besöka släkten! precis slängt i mig taco, glass & frukt!
igår blev de en jäklans bra kväll.. lite väl mycket burkar och sånt men de gick allt haha.
nu går jag och sover , en av mina tidigaste kvällar blire, jaa. kram

jag är en hemmagris.

RSS 2.0